ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ανακοίνωση της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. για τις συνδρομές των μελών της Ένωσης για το έτος 2020 & Οδηγίες για την διαδικασία εγγραφήςΑνακοίνωση της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. για τις συνδρομές των μελών της Ένωσης για το έτος 2020 & Οδηγίες για την διαδικασία εγγραφής

Συνάδελφοι,

Χρόνια πολλά & Καλή Χρονιά

Σε μια περίοδο που τα περισσότερα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου της ένωσης και κυρίως τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά ζητήματα είναι στην καθημερινή επικαιρότητα (επιμελητήρια, πανεπιστήμια, ΑΤΕΙ, εργασιακά, μεταπτυχιακά, κλπ) η οικονομική ενίσχυση της ένωσης είναι πρωταρχικής σημασίας.

Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε την άσχημη οικονομική συγκυρία , όμως θα πρέπει να μην ξεχνάμε και τον συνδικαλιστικό μας φορέα .

Ο μοναδικός χρηματοδότης της ένωσης είναι τα μέλη της . Με την ενεργή συμμετοχή σας και την οικονομική σας συνδρομή μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα των γεωπόνων- γεωτεχνικών της ανώτατης τεχνολογικής εκπαίδευσης .

Για αυτό λοιπόν σας υπενθυμίζουμε πως θα πρέπει να καταβάλλεται την συνδρομή των 20 ευρώ για το έτος 2020 προκειμένου η ένωση να ανταπεξέλθει στις όποιες οικονομικές ανάγκες υπάρχουν ή θα υπάρξουν, και να υλοποιήσει μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις προς όφελος όλων των συναδέλφων Γεωτεχνικών της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.

Πώς μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου στην Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. , τι πρέπει να κάνω?

Τα εγγεγραμμένα μέλη καταθέτουν την ετήσια συνδρομή του 2020 αξίας 20€ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και αποστέλλουν μέσω email το αποδεικτικό κατάθεσης των 20 ευρώ στο info@pepteg.gr. , προκειμένου να ενημερωθεί η καρτέλα του κάθε μέλους.

Τραπεζικός Λογαριασμός Π.Ε.Π.Τε.Γ.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821
Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων
IBAN: GR17 0172 6140 0056 1407 2774 821
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.:

Πως μπορώ να γίνω μέλος της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.?

Η έγγραφή στην Ένωση γίνεται ηλεκτρονικά. Για να γίνει κάποιος μέλος της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ θα πρέπει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.pepteg.gr .

Πατάμε στην υποκαρτέλα εγγραφή https://www.pepteg.gr/index.php/egrafi και στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα απαραίτητα πεδία. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυνάψετε σκαναρισμένα σε pdf ή σε photo τα εξής:
  • Φωτοαντίγραφο του Πτυχίου
  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητος
  • Αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Εγγραφή και Συνδρομή 30 ευρώ)

Τραπεζικός Λογαριασμός Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821
Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων
IBAN: GR17 0172 6140 0056 1407 2774 821
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Για την εγγραφή καταβάλλεται εφ' άπαξ το ποσό των 30€ το οποίο αφορά την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ανακοίνωση της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. για τις συνδρομές των μελών της Ένωσης για το έτος 2020 & Οδηγίες για την διαδικασία εγγραφής Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: