ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στήνουν Συνεταιρισμό Ξηρών Καρπών στην ΕλασσόναΣτη δημιουργία ενός νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «Elassonuts», ο οποίος θα δραστηριοποιείται στους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλο-καρύδι) προχωρούν νέοι –ηλικιακά- παραγωγοί από την επαρχία Ελασσόνας, οι οποίοι δημοσίευσαν ήδη ένα κείμενο θέσεων, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο. 
 
Μπορεί στην επαρχία Ελασσόνας να υπάρχει ήδη Ομάδα Παραγωγών Κελυφωτών, στο πλαίσιο λειτουργίας της Ένωσης Ελασσόνας, ωστόσο, όπως δηλώνει ο Βασίλης Καραναστάσης «μια παρέα νέων ανθρώπων -περίπου 25- που μπήκαμε τώρα στον χώρο των ξηρών καρπών, όχι κατ’ επάγγελμα αγρότες, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε έναν νέο Συνεταιρισμό, ο οποίο δεν θα λειτουργεί ανταγωνιστικά με τον ήδη υπάρχοντα, αλλά συνεπικουρικά, για να δημιουργήσουμε επώνυμα προϊόντα με τη δική μας ετικέτα που να μας εξασφαλίσουν άμεση επαφή με την αγορά. 
 
Να μην είμαστε εύκολη λεία των εμπόρων. Βήμα - βήμα, θα στήσουμε τις υποδομές για να υποστηρίξουμε περαιτέρω την εμπορική μας δραστηριότητα. Ήδη συντάξαμε το καταστατικό, το οποίο αφού υπογράφηκε από τα ιδρυτικά μέλη, θα κατατεθεί αυτές τις μέρες στο ειρηνοδικείο».
 
  


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στήνουν Συνεταιρισμό Ξηρών Καρπών στην Ελασσόνα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: