ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μεταπτυχιακό για «Τεχνολογία & Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου»


Την έναρξη νέου κύκλου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου»/«Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil» ανακοίνωσε το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα.

Το ανωτέρω διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και αναμένεται να ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Καλούνται δε όσοι κατέχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την εγγραφή τους από την 25η Ιανουαρίου ως την 28η Φεβρουαρίου 2020.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση νέων επιστημόνων που θα ήθελαν να εξειδικευτούν σε αντικείμενα του ελαιοκομικού τομέα.

Απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ, που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, καθώς και την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου αλλά και των τροφίμων και της εστίασης, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την επιτραπέζια ελιά, το ελαιόλαδο, την παραγωγή και την τεχνολογία τους, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Η διάρκεια του ΠΜΣ είναι τρία εξάμηνα και η παρακολούθηση του οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί έπειτα από επιλογή πτυχιούχοι από όλα τα Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της ημεδαπής ή των ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, το αντικείμενο σπουδών των οποίων είναι συναφές με το ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης και Τεχνολογίας των Τροφίμων, της Γεωπονίας, της Χημείας και της Οικονομίας και γενικότερα των Εφαρμοσμένων Επιστημονικών Αντικειμένων του Αγρο-διατροφικού Τομέα, χωρίς να αποκλείονται άλλοι πτυχιούχοι ΑΕΙ με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων εγγραφής και η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος θα ανακοινωθούν μετά τις δηλώσεις υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η δε εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και τo ΦΕΚ ίδρυσης, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα http://fst.uop.gr

Πληροφορίες: Γεωργία Λιάκουρα

Τηλ.: 2721045209

E-mail: g.liakoura@teipel.gr
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μεταπτυχιακό για «Τεχνολογία & Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: