ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το Ελαιόλαδο θα διατίθεται συσκευασμενο στα εστιατόρια


Κατάκτηση για τους Έλληνες Ελαιοπαραγωγους. Το Ελαιόλαδο θα διατίθεται συσκευασμενο στα εστιατόρια


Πρόκειται για μια κατάκτηση των Ελλήνων Ελαιοπαραγωγων και της καλύτερης ποιότητας των καταναλωτών και αυτό γιατί: 

Α. Προστατεύει την υγεία των καταναλωτών αφού στα εστιατόρια θα υπάρχει μόνο το εμφιαλωμένο και όχι αυτό στο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι εκτεθειμένο στον ήλιο και τον αέρα με άγνωστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Β. Συντελεί στην αποφυγή της νοθείας του ελαιολάδου και θα ευνοήσει την εμπορία τυποποιημένου ελαιολάδου και όχι το ελαιόλαδο χύμα.

Γ. Ευνοεί τους παραγωγούς ελαιολάδου και ιδιαίτερα τους μικρούς παραγωγούς αφού το προϊόν τους θα προβάλλεται επώνυμα από τα εστιατόρια όλης της χώρας.

Δ. Ευνοεί τους τυποποιητές ελαιολάδου και ιδιαίτερα τους μικρούς αφού υποχρεωτικά θα αυξηθεί η συνολική η ποσότητα του τυποποιημένου ελαιολάδου.

Ε. Αναβαθμίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προσφερομένων εδεσμάτων στα εστιατόρια αφού πολλά ήδη ενημερώνουν τους πελάτες > αλλά θα βελτιώσει και την συνολική τους εικόνα.

ΣΤ. Ευνοεί την οικονομία της χώρας, αφού θα περιορισθούν οι εξαγωγές ελαιολάδου χύμα κυρίως προς Ιταλία και Ισπανία και θα αυξηθεί η παραγωγή τυποποιημένου ελαιολάδου που τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής χρήσης, έχει μειωθεί από 34% σε 22%. 
 
    
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το Ελαιόλαδο θα διατίθεται συσκευασμενο στα εστιατόρια Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: