ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Καταγγελία για παράνομη υλοτόμηση στο Σουλού ποταμόΚομμένα δέντρα και κλαδιά πεσμένα στο έδαφος κατά μήκος του ποταμού του Σουλού φαινόμενο που παραπέμπει σε ανθρωπογενή δραστηριότητα καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταβρύσου Γιάννης Πασσαλίδης ζητώντας από τους αρμόδιους να παρέμβουν άμεσα και να πατάξουν την παράνομη υλοτόμηση. 
 
Όπως υποστηρίζει η ξύλευση παρατηρείται τα Σαββατοκύριακα με τους επιτηδείους να εκμεταλλεύονται το γεγονός της ανύπαρκτης φύλαξης της περιοχής ενώ τις ύποπτες κινήσεις τους διαπίστωσε ο ίδιος σε έλεγχο που πραγματοποίησε στις όχθες του ποταμού εντοπίζοντας ένα λευκό τζίπ φορτωμένο με κορμούς δέντρων χωρίς ωστόσο να διαθέτει περισσότερα στοιχεία. 
 
Σήμερα πρόκειται να καταθέσει γραπτή καταγγελία στο Δασαρχείο Κοζάνης προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την ανακοπή της παράνομης δράσης και την επιβολή προστίμων σε όσους καταστρέφουν το φυσικό πλούτο της επίμαχης περιοχής. 
 
Ο κ Πασσαλίδης δηλώνει ότι θα ενημερώσει σχετικά τους κατοίκους της Πενταβρύσου ώστε όχι μόνο να σεβασθούν το παρόχθιο δάσος, αλλά και να το ενισχύσουν με εθελοντικές πρωτοβουλίες δενδροφύτευσης, αιτώντας από τους αρμόδιους δενδρύλλια για την ανάπλαση του


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Καταγγελία για παράνομη υλοτόμηση στο Σουλού ποταμό Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: