ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα στις 19 Φεβρουαρίου για πιστοποίηση αειφορικής διαχείρισης των ελληνικών δασών & των προϊόντων ξύλου


Ημερίδα την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2019 (ώρα: 9.30 – 14.00) για την πιστοποίηση της αειφορικής διαχείρισης των Ελληνικών δασών και των προϊόντων ξύλου θα πραγματοποιηθεί  στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων (Άλσος Ιλισίων, Τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια).

Η Ημερίδα αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της Α’ Φάσης του Έργου «ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ & ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» που έχει ενταχθεί στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2017» με φορέα χρηματοδότησης το Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΝ.

Το ερευνητικό έργο υλοποιείται στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2017» του Πράσινου Ταμείου.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλαμβάνει την υλοποίηση ημερίδων στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τα Ιωάννινα, ως εξής:

  • 25/02/2020 Θεσσαλονίκη
  • 10/03/2020 Πάτρα
  • 19/03/2020 Ιωάννινα

Πληροφορίες για τον τόπο διεξαγωγής και την ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Ημερίδα στις 19 Φεβρουαρίου για πιστοποίηση αειφορικής διαχείρισης των ελληνικών δασών & των προϊόντων ξύλου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: