ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πανελλήνιο συνέδριο για το βαμβάκι στη Λάρισα στις 21 Φεβρουαρίου

 
Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» στο πλαίσιο της αναβάθμισης της βαμβακοκαλλιέργειας, διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι στο ξενοδοχείο «Διβάνη» στη Λάρισα στις 21 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και του υφυπουργού Κώστα Σκρέκα. 
 
Οι ενότητες και ομιλίες του συνεδρίου προσανατολίζονται στους άξονες: Εθνική στρατηγική για το βαμβάκι, ποιότητα του προϊόντος, Γεωργία ακριβείας, οι εχθροί και οι ασθένειες του βαμβακιού και τέλος η αύξηση της παραγωγής μέσω λίπανσης και άρδευσης. 
 
Κατά τις εργασίες του συνεδρίου εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας θεσμικοί φορείς στελέχη του ΕΛΓΟ, εκπρόσωποι φορέων και αγροτικών Συνεταιρισμών, καθώς επίσης παραγωγοί και εκκοκκιστές θα συζητήσουν και θα προσεγγίσουν καίρια θέματα που απασχολούν την ελληνική βαμβακοκαλλιέργεια, με κύριο σκοπό τη χάραξη στρατηγικών επιλογών για το προϊόν και την πρόσδοση προστιθέμενης αξίας σε αυτό.
 


Από τον Γιώργο Ρούστα 
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.gr
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πανελλήνιο συνέδριο για το βαμβάκι στη Λάρισα στις 21 Φεβρουαρίου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:37 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: