ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου στην ΚυπαρισσίαΕκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 του μηνός, στην αίθουσα του Κέντρου "Δήμητρα" Κυπαρισσίας στις 7 ώρα το απόγευμα. Ένα σεμινάριο που γίνεται από το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου σε συνεργασία με την ΔΑΟΚ Τριφυλίας και το Κέντρο "Δήμητρα" Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την υποστήριξη του πρωτογενή τομέα.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα μιλήσει ο διεθνούς φήμης γευσιγνώστης και πρόεδρος του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου EVO IOOC, dr Antonio Giuseppe Lauro, ο οποίος επισκέπτεται και φέτος τη Μεσσηνία για να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα “Ποιο είναι το μέλλον του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Χαιρετισμό από το Γεώργιο Τσουμάνη, γεωπόνο Msc, υπεύθυνο Κέντρου "Δήμητρα" Κυπαρισσίας. Χαιρετισμό από τον Αντώνη Παρασκευόπουλο, διευθυντή της ΔΑΟΚ Τριφυλίας. Ομιλία από τον dr Antonio Giuseppe Lauro. Θα ακολουθήσει δοκιμή και σχολιασμός διεθνών μονοποικιλιακών και πολυποικιλιακών ελαιολάδων και συζήτηση.

Για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο απαιτείται προεγγραφή μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στ 1 μ.μ., στα παρακάτω στοιχεία: Τηλέφωνο: 27230 28353, Email: info@cvf.gr όπου στέλνετε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη των: LIÁ Premium Extra Virgin Olive Oil, Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, Filiatra Agrovision.

Κ.Μπ.
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου στην Κυπαρισσία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:21 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: