ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εσπερίδες για τη βαμβακοκαλλιέργεια από την Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος


Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την προσπάθειά της για την αναβάθμιση της βαμβακοκαλλιέργειας με κύριο σκοπό την προστιθέμενη αξία του προϊόντος. Και φέτος θα πραγματοποιηθούν εσπερίδες ενημέρωσης στο Μεσολόγγι στις 11 Φεβρουαρίου, στα Γιαννιτσά στις 13 Φεβρουαρίου και στην Ξάνθη στις 18 Φεβρουαρίου.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν αφορούν στην Εθνική Στρατηγική για το βαμβάκι, στις προκλήσεις για την ελληνική βαμβακοκαλλιέργεια, στη συμβολή των ελληνικών επιχειρήσεων στην εγχώρια σποροπαραγωγή, στις στρατηγικές ανάπτυξης και τους σύγχρονους τρόπους καλλιέργειας του βαμβακιού, στην πιστοποίηση βαμβακοκαλλιέργειας κατά AGRO, αλλά και τη θέση του ελληνικού βαμβακιού στη διεθνή αγορά.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας ποικιλιών που σποροπαράγονται στην Ελλάδα. 
 
Στις εσπερίδες αναμένονται να παραστούν εκπρόσωποι όλων των σχετικών με τη βαμβακοκαλλιέργεια κλάδων από όλη την Ελλάδα, ήτοι παραγωγοί, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, εκκοκκιστικές επιχειρήσεις, εταιρείες σποροπαραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού, εταιρίες λιπασμάτων και γεωργικών εφοδίων, ενώ, τέλος, θα εκπροσωπηθεί και όλος ο κλάδος της κλωστοϋφαντουργίας. 
 
Στο τέλος της κάθε εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους παριστάμενους, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Εσπερίδες για τη βαμβακοκαλλιέργεια από την Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: