ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Παραγωγών: Ανακοίνωση αν οι παραγωγοί ανά την Επικράτεια δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ


Κατόπιν αμέτρητων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων που δέχεται καθημερινά η Ομοσπονδία μας αναφορικά με το αν οι παραγωγοί ανά την Επικράτεια δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ έχουμε να σας επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Πανελλαδικά πρώτη η Ομοσπονδία δημόσια στην εκπομπή του κ. Αυτιά στον ΣΚΑΙ το Σαββάτο 21 Μαρτίου 2020 ζήτησε να ενταχθούν και οι κλάδοι των παραγωγών και των επαγγελματιών στην επιδότηση των 800 ευρώ.

Σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο πληροφορήθηκε ότι όλες οι εν λόγω ΚΑΔ θα ενταχθούν στις 1 Απριλίου 2020 ώστε οι παραγωγοί ανά την Επικράτεια να μπορούν να λάβουν το εν λόγω επίδομα.

Επίσης γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη έτσι ώστε οι παραγωγοί σε όλη την Ελλάδα να ενταχθούν και σε προγράμματα περαιτέρω ενίσχυσης!!!

Αγωνιζόμαστε για όλους τους παραγωγούς και διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά τους!!! 

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Παραγωγών: Ανακοίνωση αν οι παραγωγοί ανά την Επικράτεια δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: