ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΠΕΠΤΕΓ: Να συμπεριληφθούν & οι Ιδιώτες Πτυχιούχοι Γεωπόνοι ΤΕ & οι εταιρείες τους στα μέτρα στήριξης λόγω του κορωνοϊού

 
Καλούμε άμεσα να μεριμνήσει η Κυβέρνηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας , ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο με τους Κ.Α.Δ. (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας) και οι Ιδιώτες Πτυχιούχοι Γεωπόνοι ΤΕ και οι εταιρείες τους, στην έκτακτη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ και των ασφαλιστικών και φοροτεχνικών διευκολύνσεων , όπως συμβαίνει και με τους άλλους πληττόμενους κλάδους από την πανδημία του Κορωνοιού .

Άλλωστε σημειώνουμε πως θα ισχύσουν τα μέτρα στήριξης της πολιτείας και για τους Μηχανικούς ΠΕ που εργάζονται σε αμιγώς γεωτεχνικές δραστηριότητες (κακώς κατά την απόψη μας όμως βάση του Προεδρικού Διατάγματος 99), καθώς εξασφάλισαν ήδη ότι θα λάβουν το παραπάνω βοήθημα. 
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Ιδιώτες Πτυχιούχους Γεωπόνους ΤΕ και τις εταιρείες τους που δραστηριοποιούνται στον Γεωτεχνικό Κατασκευαστικό κλάδο ( Κατασκευή και Συντήρηση Έργων Πρασίνου, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ανθοκομία, Κηποτεχνία, Εμπόριο και Διάθεση Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων, Εμπόριο και Διάθεση Τροφίμων κλπ) αλλά και τους Ιδιώτες Πτυχιούχους Γεωπόνους ΤΕ Μελετητές που λόγω της πανδημίας του Κορωναιού ουσιαστικά έχουν κάνει παύση εργασιών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλούμε να συμπεριλάβετε και τους Ιδιώτες Πτυχιούχους Γεωπόνους ΤΕ και τις εταιρείες τους στα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία του Κορωνοιού .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΠΤΕΓ
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΠΕΠΤΕΓ: Να συμπεριληφθούν & οι Ιδιώτες Πτυχιούχοι Γεωπόνοι ΤΕ & οι εταιρείες τους στα μέτρα στήριξης λόγω του κορωνοϊού Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:21 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: