ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αδέσποτα ζώα: Στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ η βεβαίωση κυκλοφορίας (έγγραφο)


Στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ αναρτήθηκε πριν από λίγο η ΒΕΒΑΙΩΣΗ μετακίνησης για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, που είχε προαναγγείλει κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου:

Ονοματεπώνυμο υπεύθυνου του Δήμου:
Τηλέφωνο υπεύθυνου:

ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ

Ο/Η :

Του:

Διεύθυνση κατοικίας:

με αριθμό ταυτότητας:

Είναι απαραίτητο, για λόγους σίτισης αδέσποτων ζώων, να μετακινείται εντός των ορίων του Δήμου:

Αναφορά σημείου όπου βρίσκονται τα αδέσποτα ζώα:

Ημέρες σίτισης των αδέσποτων ζώων:

Μεταξύ των ωρών (έως 3 ώρες):

_____ π.μ. και _____ π.μ.

_____ μ.μ. και _____ μ.μ.

Η ταυτοπροσωπία του ανωτέρου θα γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας του/της

Υπογραφή


ΒΕΒΑΙΩΣΗ_ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ_ΣΙΤΙΣΗΣ_ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.


Αναλυτικά τα όσα σχετικά είπε ο κ. Χαρδαλιάς:

Για την περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος φροντίζει ζώα εκτός του Δήμου μόνιμης κατοικίας, θα πρέπει να δικτυωθεί και να απευθυνθεί σε φιλοζωικές οργανώσεις ή και μεμονωμένα άτομα, μόνιμους κατοίκους του Δήμου που βρίσκονται τα ζώα, για να αναλάβουν εκείνοι την σίτιση τους, μέχρι την άρση του περιορισμού κυκλοφορίας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε όλοι μας, ότι απαιτείται να μειώσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο. Και κυρίως, να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις σε άλλες περιοχές, προκειμένου να περιορίσουμε την διασπορά της νόσου.

Άρα, στην περίπτωση αυτή, δηλαδή, ταΐσματος των αδέσποτων εκτός Δήμου κατοικίας μας, απαιτείται αυτοοργάνωση και συνεννόηση με τις φιλοζωικές οργανώσεις και τους Δήμους της περιοχής που είναι τα ζώα.

Τώρα, για τους συμπολίτες μας που φροντίζουν αδέσποτα στο Δήμο τους, στην περιοχή τους, έχουμε ήδη έρθει σε επικοινωνία με την ΚΕΔΕ και τον Πρόεδρό της, δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Παπαστεργίου, και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει από τους Δήμους και μέσω του site της ΚΕΔΕ, η δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης μετακίνησης κατά το πρότυπο της βεβαίωσης εργοδότη, τύπου Α, για εκείνους που έχουν αναλάβει σίτιση αδέσποτων ζώων. Υπεύθυνο γραφείο για την πιστοποίησή της, θα είναι το αρμόδιο για τη διαχείριση των σχετικών θεμάτων γραφείο κάθε Δήμου. Για την έκδοση της βεβαίωσης, θα απαιτείται αναφορά του σημείου στο οποίο βρίσκονται τα ζώα, οι μέρες και η ώρα ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες.

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι στη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, η περίπτωση Β1 περί επισκέψεως σε γιατρό, ισχύει η βεβαίωση και για την επίσκεψη σε κτηνίατρο.
 
aftodioikisi.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Αδέσποτα ζώα: Στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ η βεβαίωση κυκλοφορίας (έγγραφο) Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: