ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η κίνηση στα γεωπονικά καταστήματα & στην αγορά γεωργικών εφοδίων

 
Μπερδεμένη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά γεωργικών εφοδίων στον κάμπο, καθώς υπάρχουν οι μεγάλοι παραγωγοί, οι οποίοι αγοράζουν μεγάλες ποσότητες, υπό τον φόβο του κλεισίματος των μαγαζιών. 
 
Όσον αφορά στους «ερασιτέχνες», μικρούς παραγωγούς, λόγω του κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί, εμφανίζονται διστακτικοί στις αγορές τους και ακολουθούν την τακτική «βλέποντας και κάνοντας». 
 
Μέχρι στιγμής παρατηρείται μία έλλειψη σε κάποια ζιζανιοκτόνα καλαμποκιού και μυκητοκτόνα για τα μήλα (κινεζικής προέλευσης) και μικρές καθυστερήσεις ιταλικών αγροεφοδίων. 
 
Αρκετοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε καταστήματα αγροεφοδίων για να προμηθευτούν μία μάσκα «διά πάσα νόσο» με τους καταστηματάρχες να αρνούνται να τις παρέχουν σε πελάτες που δεν είναι επαγγελματίες αγρότες, κρατώντας τες για αυτούς που θέλουν να ψεκάσουν. 
 
Για να ευθυμήσουμε και λίγο στο Facebook πολλών γεωπόνων κυκλοφορεί η εξής πρόταση: 
 
Μήνυμα από την Ένωση Ψυχιάτρων: 
 
Αγαπητοί πολίτες, κατά τη διάρκεια της καραντίνας θεωρείται φυσιολογικό να μιλάτε σε φυτά και γλάστρες. Απευθυνθείτε σε μας μόνο αν σας απαντήσουν.
 


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η κίνηση στα γεωπονικά καταστήματα & στην αγορά γεωργικών εφοδίων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:52 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: