ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ενημέρωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης – Πως θα γίνεται η μετακίνηση στα μελίσσια


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης σας ενημερώνει ότι έπειτα από επικοινωνία του Δ.Σ του Συλλόγου με τα γραφεία της Περιφέρειας οι μελισσοκόμοι οι όπου πρέπει να μετακινηθούν στα μελίσσια τους θα πρέπει:

Α) Αν είναι επαγγελματίες αγρότες:

Συμπληρώνουν το έντυπο Α, βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου.
Μια απλή υπεύθυνη δήλωση σε ένα απλό λευκό χαρτί στην οποία θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό μελισσοκομικού βιβλιαρίου και να αναφέρουν: Είναι επιτακτική ανάγκη να μεταβώ από (δ/νση κατοικίας) σε (Μέρος όπου βρίσκονται τα μελισσοσμήνη) διότι βρίσκονται σε αυτό το σημείο τα ( αριθμός μελισσοσμηνών) μελισσοσμήνη μου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε αυτά από τις (ώρα που πηγαίνετε) έως τις (ώρα που αποχωρείτε) .
Να έχουν μαζί τους το μελισσοκομικό βιβλιάριο
4.Να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Β) Αν είναι ερασιτέχνες:

Μια απλή υπεύθυνη δήλωση σε ένα απλό λευκό χαρτί στην οποία θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό μελισσοκομικού βιβλιαρίου και να αναφέρουν: Είμαι ερασιτέχνης μελισσοκόμος με κωδικό μελισσοκομικού βιβλιαρίου EL58/……και είναι επιτακτική ανάγκη να μεταβώ από (δ/νση κατοικίας) σε (Μέρος όπου βρίσκονται τα μελισσοσμήνη) διότι βρίσκονται σε αυτό το σημείο τα ( αριθμός μελισσοσμηνών) μελισσοσμήνη μου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε αυτά από τις (ώρα που πηγαίνετε) έως τις (ώρα που αποχωρείτε) .
2.Να έχουν μαζί τους το μελισσοκομικό βιβλιάριο.
3.Να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για τις μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση. Έχει ήδη σταλεί επιστολή από την ΟΜΣΕ στην ΓΓΠΠ προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στις μετακινήσεις των μελισσοκόμων εκτός νομώ

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε αλλαγή θα είμαστε σε επικοινωνία.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συλλόγου – Κέντρο Μελισσοκομίας στο 2461021444 ώρες: 10:00-14:00 Υπεύθυνη: Μαρίνου Ελισάβετ.


Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης

ο πρόεδρος
Μεντεσίδης Αιμίλιος

Ο γραμματέας
Καραγιαννίδης Σωφρόνιος 
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ενημέρωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης – Πως θα γίνεται η μετακίνηση στα μελίσσια Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: