ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μάκης Βορίδης στον ΣΚΑΙ TV: Ανοιχτά τα καταστήματα γεωργικών εφοδίων – Αναβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ για 15 μέρεςΟ Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάκης Βορίδης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ αναβάλλεται για 15 ημέρες.

Παράλληλα, τα καταστήματα πώλησης γεωργικών εφοδίων θα παραμείνουν ανοιχτά.

Θα πρέπει ωστόσο αυτά να τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, προκειμένου να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους με την εφαρμογή και πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ. )

Δεν υπάρχει όμως κάποια επίσημη ανακοίνωση αυτή τη στιγμή από το ΥπΑΑΤ , εκτός από τις δηλώσεις του κ. Βορίδη που έγιναν στο SKAI αλλά και στην EΡT .

Η ΠΕΠΤΕΓ είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ΥπΑΑΤ και θα σας ενημερώνει άμεσα για όλες τις εξελίξεις .

Απόσπασμα από την ομιλία του Μάκη Βορίδη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ΤV και την Εύα Ανυωνοπούλου.Ο Μάκης Βορίδης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ: https://www.facebook.com/watch/?v=516476109264928

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΠΤΕΓ
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μάκης Βορίδης στον ΣΚΑΙ TV: Ανοιχτά τα καταστήματα γεωργικών εφοδίων – Αναβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ για 15 μέρες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:09 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: