ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Καταγγελία Αγροτών: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ περιέκοψε το 50% της συνδεδεμένης από παραγωγόΈντονη παρέμβαση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου υπέρ αγροτοκτηνοτρόφου για αφαίρεση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ του 50% τη συνδεδεμένη ενίσχυσης.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αστέριος Τσικριτσής τονίζονται τα εξής:

«Δεν φτάνει η απουσία οποιουδήποτε οικονομικού μέτρου από την κυβέρνηση για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων που πλήττονται βάναυσα λόγω της πανδημίας. Είχαμε πρόσφατα και την απαράδεκτη ενέργεια του ΟΠΕΚΕΠΕ εις βάρος συνάδελφού μας αγροτοκτηνοτρόφου από τον Τύρναβο. Του οποίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ αβάσιμα αφαίρεσε το 50% της συνδεδεμένης ενίσχυσης που λάμβανε με την (αιτιολογία) ότι ο ίδιος μείωσε το 13% των προβάτων του κοπαδιού του, μια ενέργεια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία δεν δικαιολογεί τη μεγάλη αφαίρεση που δέχθηκε στην ενίσχυση του. Δεν αρκεί λοιπόν το οικονομικό πλήγμα με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που έχουν δεχθεί οι κτηνοτρόφοι όλα αυτά τα χρόνια με τη δραματική μείωση των τιμών του γάλακτος και του κρέατος και ειδικά αυτό το Πάσχα, έχουμε τώρα και τέτοιες ενέργειες εις βάρος τους. Έχει υποβληθεί ήδη ένσταση, ενώ ο Αγροτικός μας Σύλλογος θα σταθεί στο πλευρό του συνάδελφου μας ως την τελική του δικαίωση. Δίνουμε το μήνυμα ακόμα μια φορά ότι κανείς δεν είναι απροστάτευτος, κανείς δεν είναι μόνος του και ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση».


Του Κώστα Τσόλα


 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩΓια άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Καταγγελία Αγροτών: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ περιέκοψε το 50% της συνδεδεμένης από παραγωγό Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: