ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Γ. Λαμπρούλης(ΚΚΕ): Πρόσθετα μέτρα στήριξης των παραγωγών στις λαϊκές αγορέςΝα παρθούν επιπρόσθετα μέτρα στήριξης για τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και παραγωγούς των λαϊκών αγορών και διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των λαϊκών αγορών, ζητά από την κυβέρνηση, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ κ. Γ. Λαμπρούλης.

Στην ερώτηση επισημαίνεται μεταξύ άλλων: Τα αναγκαία μέτρα για την προσαρμοσμένη λειτουργία των λαϊκών αγορών που έχουν επιβληθεί, έχουν οδηγήσει ένα τμήμα των επαγγελματιών να εργάζεται πλέον εκ περιτροπής, ενώ ένα άλλο αδυνατεί να εργαστεί αφού δεν μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα του από τη μία Περιφέρεια στην άλλη. Αντίστοιχα οι πωλητές βιομηχανικών ειδών έχουν ήδη κλείσει και δεν εργάζονται.

Η αναγκαιότητα για την τήρηση των κανόνων που προστατεύουν τη δημόσια υγεία και αποτρέπουν τη διάδοση του κορονοϊού πρέπει οπωσδήποτε να συνοδευτούν με επιπρόσθετα δραστικά μέτρα στήριξής τους, ώστε να αποτραπεί η επικείμενη καταστροφή τους. 
 
Συγχρόνως πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία των λαϊκών αγορών που αποτελούν σημαντικό παράγοντα στον εφοδιασμό των λαϊκών στρωμάτων με τα απαραίτητα μέσα της καθημερινής διατροφής.

Τα μέτρα ενίσχυσης που έχει εξαγγείλει και υλοποιεί η κυβέρνηση μέχρι στιγμής, καλύπτουν ένα μικρό μέρος της ζημιάς που υφίστανται οι συγκεκριμένοι αυτοαπασχολούμενοι.
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Γ. Λαμπρούλης(ΚΚΕ): Πρόσθετα μέτρα στήριξης των παραγωγών στις λαϊκές αγορές Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: