ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Προς δημοπράτηση η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων


Ένα σημαντικό έργο που θα δώσει λύση στα προβλήματα άρδευσης των αγροτικών καλλιεργειών της περιοχής των Σελλάνων, δημοπρατείται ύστερα από συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. 


Πρόκειται για το έργο «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ Τ.Ο.Ε.Β. ΣΕΛΛΑΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» προϋπολογισμού 4.155.000,00 ευρώ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προχωρήσει στην κατασκευή του μετά την υπ. Αρ. 4712/02-07-2019 Απόφαση Ένταξης Πράξης.

Το εν λόγω έργο θα δημοπρατηθεί με ανοικτή διαδικασία και με το σύστημα της Μελέτης- Κατασκευής για την επιλογή αναδόχου.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα έξι σημαντικά τέτοιου είδους έργα στη Θεσσαλία συνολικού προϋπολογισμού άνω των 70 εκατ. ευρώ που εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, πρόγραμμα από το οποίο χρηματοδοτούνται όλα τα μεγάλα έργα εγγείων βελτιώσεων στη χώρα. Την υλοποίηση των έργων αυτών αναλαμβάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ οι δημοπρατήσεις παραμένουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Προς δημοπράτηση η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: