ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δρομολογείται την τρέχουσα εβδομάδα η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα αιγοπρόβαταΜέσα στην τρέχουσα εβδομάδα δρομολογείται η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα αιγοπρόβατα, για την οποία στο ΥΠΑΑΤ εξετάζουν δύο ενδεχόμενα: 
 
Να συμπληρωθεί ο προϋπολογισμός του έτους για τη συνδεδεμένη -ο οποίος είναι προκαθορισμένος και τα χρήματα ήδη δεσμευμένα από το κράτος- από το κονδύλι των 150 εκατ. ευρώ που αποφάσισε η κυβέρνηση ως πρώτη δόση ενίσχυσης των συντελεστών της πρωτογενούς παραγωγής ή να προχωρήσουν σε αναδιανομή των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι για το πρόβειο και αίγειο κρέας πιστώθηκε το ποσό των 48 εκατ. ευρώ σε πάνω από 39.000 δικαιούχους, µε το ύψος της ενίσχυσης στα 9,35 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο, ενώ φέτος ο προϋπολογισμός του έτους ανέρχεται στα 55 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι συνδεδεμένη ενίσχυση λαμβάνουν μόνο οι κτηνοτρόφοι που πουλάνε γάλα.
 

Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δρομολογείται την τρέχουσα εβδομάδα η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα αιγοπρόβατα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: