ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πέτη Πέρκα(ΣΥΡΙΖΑ) :Σημαντικό έργο το αρδευτικό ΠρεσπώνΣημαντικό έργο το αρδευτικό Πρεσπών- απαραίτητο το πυροσβεστικό κλιμάκιο
Στη δημοπράτηση του αρδευτικού Πρεσπών αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα σημειώνοντας τη χαρά της για την εξέλιξη αυτή καθώς όπως είπε:
 
 «αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα της περιοχής των Πρεσπών, το οποίο στηρίξαμε πάρα πολύ και προσωπικά το στήριξα. Είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα 2014-2020 του ΕΣΠΑ με Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης τον Στ. Αραχωβίτη. Είχε έρθει και είχε κάνει την εξαγγελία τον Μάϊο του 2019 και πολύ σωστά η κυβέρνηση το προχώρησε. Το λέω γιατί δεν είναι αυτονόητο. Είναι πάρα πολλά έργα σε όλη την επικράτεια που έχουν παγώσει και η κυβέρνηση έχει αναστείλει διαγωνισμούς π.χ. το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Πάτρα-Πύργος, πάρα πολλά…Εδώ λοιπόν ευτυχώς συνεχίζεται. 
 
Θα δώσει μεγάλη ανάσα στην περιοχή και γι’ αυτό είναι αυτό που λέμε πάντα ότι ένα έργο και μία σοβαρή μεταρρύθμιση ξεπερνάει την μέση θητεία μίας κυβέρνησης και ενός Υπουργού. Πρέπει η επόμενη λοιπόν να μην μπαίνει στην λογική του ράβε-ξήλωνε αλλά να συνεχίζει αυτό που έχει βρει. 
 Με την έννοια αυτή, αυτό ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη». 
 
Σχετικά με την ίδρυση του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στην Πρέσπα και την σημαντικότητά του, παρατήρησε: 
 
«Εμείς βέβαια θα επιμείνουμε να είναι μόνιμο το πυροσβεστικό κλιμάκιο γιατί απ’ ότι λένε οι κάτοικοι και οι φορείς των Πρεσπών, δυστυχώς έχουμε φωτιές όλο τον χρόνο, εισαγόμενες και μη, έχουμε πυκνή καύση ξυλείας. Αλλά εν πάσει περιπτώσει έγινε το πρώτο βήμα».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πέτη Πέρκα(ΣΥΡΙΖΑ) :Σημαντικό έργο το αρδευτικό Πρεσπών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: