ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στ. Μπίζιου(ΝΔ): Ζητά έγκαιρη ενημέρωση για τις μετακινήσεις των κτηνοτρόφωνΕπιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, με την οποία ζητάει ενημέρωση, αναφορικά με τις μετακινήσεις των κτηνοτρόφων και των κοπαδιών τους στους ορεινούς όγκους, απέστειλε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στ. Μπίζιου.

«Με δεδομένους τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι κτηνοτρόφοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τον τρόπο που θα διεξαχθεί φέτος η μετακίνηση των ζώων. Επειδή οι κτηνοτρόφοι θέλουν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την επικείμενη μετακίνηση των ζώων, θα εξυπηρετούσε να ενημερωθούν εγκαίρως για τις τυχόν ιδιαίτερες διαδικασίες που θα ακολουθήσουν φέτος, ώστε να είναι σύμφωνοι με τα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας», αναφέρει η Λαρισαία βουλευτής στην επιστολή της, θέτοντας έτσι ένα μείζον θέμα για τους κτηνοτρόφους της χώρας».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στ. Μπίζιου(ΝΔ): Ζητά έγκαιρη ενημέρωση για τις μετακινήσεις των κτηνοτρόφων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: