ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μάκης Βορίδης: Υπάρχει επάρκεια αγαθών στην αγορά ..Λογικό να υπάρχουν αυξομειώσεις στις τιμές προϊόντων....Δεν υπάρχουν οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επιφέρουν ελλείψεις στην αγορά, τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημείωσε ότι οι κτηνοτρόφοι δεν πρέπει να ανησυχούν για τη διάθεση αμνοεριφίων αυτή την περίοδο καθώς αν χρειαστεί θα έχουν την απόλυτη στήριξη της Πολιτείας, «Παρακολουθούμε στενά την αγορά και η εικόνα ως προς τα αμνοερίφια, δείχνει πως δεν υπάρχει θέμα μειωμένης ζήτησης, όσο κυρίως θέμα τιμών» είπε.

Αναφορικά με την επάρκεια προϊόντων στην αγορά, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχουν οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επιφέρουν ελλείψεις. «Θέμα ελλείψεων θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνον αν κράτη για διάφορους δικούς τους λόγους-που δεν έχουν να κάνουν με πραγματικές ελλείψεις- ακολουθήσουν δικές τους εμπορικές πολιτικές και αρχίσουν να βάζουν περιορισμούς με στόχο να ανεβάσουν τις τιμές», συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης.

Βορίδης: Λογικό να υπάρχουν αυξομειώσεις στις τιμές προϊόντων

Πάντως, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι σε ορισμένα βασικά προϊόντα, όπως τα πορτοκάλια έχει αυξηθεί η τιμή καθώς έχει αυξηθεί η ζήτηση. Ωστόσο, όπως είπε, αυτό εντάσσεται στις διαφοροποιήσεις στις καταναλωτικές συνήθειες που παρατηρούνται. «Μπορεί να ακριβύνουν τα πορτοκάλια, αλλά να φτηνύνουν άλλα προϊόντα όπως τα μήλα. Αυξομειώσεις στις τιμές των προϊόντων είναι λογικό να υπάρξουν», κατέληξε ο κ. Βορίδης.


 iefimerida.gr


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩΓια άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μάκης Βορίδης: Υπάρχει επάρκεια αγαθών στην αγορά ..Λογικό να υπάρχουν αυξομειώσεις στις τιμές προϊόντων.... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: