ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: «Αγροτική παραγωγή και προϊόντα για τις ανάγκες του λαού»


Σε αγώνα για την επιβίωση της φτωχομεσαίας αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζομένων στον αγροτικό τομέα, με φθηνά και ποιοτικά τρόφιμα για τον λαό ζητά με ανακοίνωσή της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και προσθέτει:Η διπλή υγειονομική – οικονομική κρίση, η συνεχιζόμενη αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης –Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλεί την παραγωγή των φτωχών και μεσαίων παραγωγών, ενώ ταυτόχρονα προωθεί τη συγκέντρωση της παραγωγής και της διάθεσης των τροφίμων σε λίγα χέρια. 
 
Για αυτό ακριβώς τον λόγο χρειάζεται άμεση, ενωτική και μαχητική διεκδίκηση. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που μια χούφτα πολυεθνικών τροφίμων και μερικές δεκάδες ιδιοκτήτες σούπερ-μάρκετ μαζεύουν τους μισθούς και το υστέρημα των λαϊκών στρωμάτων, η ικανοποίηση των αιτημάτων που προβάλλουμε αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσης. 
 
Η εφαρμογή αυτού του προγράμματος πάλης και αιτημάτων περνάει μέσα από την πάλη για τη διαγραφή του «χρέους», την εθνικοποίηση- κρατικοποίηση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας με ενιαίο δημόσιο φορέα τροφίμων, για την αντικαπιταλιστική - διεθνιστική αποδέσμευση από την ΕΕ, για ισοτιμία στις διεθνείς σχέσεις. 
 
Για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση στα χέρια των παραγωγών του πλούτου, σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Με αγροτική παραγωγή και προϊόντα για τις ανάγκες του λαού και όχι του καπιταλιστικού κέρδους.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: «Αγροτική παραγωγή και προϊόντα για τις ανάγκες του λαού» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: