ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης: Στις 22 Μαΐου η δημοπράτηση του μεγάλου αρδευτικού έργου στο Αμάρι


Δέκα ημέρες μετά από την προέγκριση από το Υπ.Α.Α.Τ. της διακήρυξης του έργου «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ», στις 24-04-2020, ο  ανακοινώνει ότι προκηρύσσει την κατασκευή του έργου αυτού, με ημερομηνία κατάθεσης προσφορών την 22-05-2020.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. Α.Ε. Άρη Παπαδογιάννη «οι διαδικασίες από την μεριά του Οργανισμού ολοκληρώθηκαν με ταχείς ρυθμούς, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι με την σωστή συνεργασία, την τεκμηριωμένη διεκδίκηση και την απαραίτητη οργάνωση και αποφασιστικότητα μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, μπορούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα να επιλύονται και οι χρόνοι στα διάφορα στάδια υλοποίησης ενός έργου να βελτιώνονται σημαντικά».

Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει ενταχθεί στο Μέτρο 4 «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού» του ΠΑΑ 2014-2020 (Τομεακό του Υπ.Α.Α.Τ.), Υπομέτρο 4.3 «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας», Δράση 4.3.1«Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» – ΟΠΣΑΑ: 0011391845, με προϋπολογισμό 4.800.000 €.
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης: Στις 22 Μαΐου η δημοπράτηση του μεγάλου αρδευτικού έργου στο Αμάρι Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: