ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τι συμβαίνει με τα πρώην ΤΕΙ στη Λάρισα;


Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που έγινε με τηλεδιάσκεψη, με τις παρατάξεις να εκφράζουν την αγωνία των απλήρωτων επί μήνες υπαλλήλων, αφού η συγχώνευση με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ανέδειξε τα λειτουργικά προβλήματα στη διοίκηση αυτού του αχανούς campus... Κατατέθηκαν μάλιστα και προτάσεις, όπως και για συμβολική διαμαρτυρία, από όλους τυς δημοτικούς συμβούλους, με το ανατεθούν επικεφαλής στη συγκέντρωση ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Παναγιώτης Γούλας και ο τελευταίος πρόεδρος των διαδασκόντων και αντιδήμαρχος Γιώργος Σούλτης.

Τελικά η πρόταση που κατέθεσε ο Κώστας Βαγιούλης δεν συζητήθηκε καν, ωστόσο τα προβλήματα στη διοίκηση παραμένουν και οι τοπικές αρχές, παρακολουθούν την Λάρισα να μαραζώνει και να υποβαθμίζεται πνευματικά, οικονομικά και κοινωνικά .

Το πρώην ΤΕΙ ξεχάστηκε γρήγορα, αφού το έγκλημα Γαβρόγλου με τις συγχωνεύσεις, το συνέχισε η Κεραμέως, καθώς κανείς από τις τοπικές αρχές, από βουλευτές, δήμαρχο περιφερειάρχη δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ήταν το μοναδικό που καταργήθηκε σε όλη τη χώρα και δεν έγινε αυτόνομο πανεπιστήμιο, εν αντιθέσει με άλλες περιοχές (με την Κρήτη πλέον να έχει τρία πανεπιστήμια!)...

Γ.Κ.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Τι συμβαίνει με τα πρώην ΤΕΙ στη Λάρισα; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: