Καστοριά: Δήλωση συμπαράστασης Δ. Σαββόπουλου σε αγρότες για την εισαγγελική έρευνα των κινητοποιήσεων

Τη συμπαράστασή του στους αγρότες, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διεξάγεται για όσους συμμετείχαν στο συμβολικό κλείσιμο της ...


Τη συμπαράστασή του στους αγρότες, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διεξάγεται για όσους συμμετείχαν στο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας οδού, κατά τη διάρκεια των μπλόκων του 2019, εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος.

«Ο συμβολικός αποκλεισμός της Εγνατίας οδού, στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού, για περίπου 40 λεπτά στις 9 Φεβρουαρίου του 2019, είχε ως στόχο την ενδεικτική συμπαράσταση προς τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδος που πραγματοποιούσε συνάντηση με το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά ήταν και μια έκφραση διαμαρτυρίας για τα χρόνια τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Σαββόπουλος και επισημαίνει ότι «σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπούσε στην ταλαιπωρία μετακίνησης των πολιτών», διευκρινίζοντας ότ «οι αγρότες, σεβόμενοι τους συμπολίτες τους, επέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων σε όλα τα έκτακτα περιστατικά που προέκυψαν».

 Μάκης Νασιάδης
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια