ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Καφαντάρης με Βορίδη - Λυκουρέντζο για τις ζημιές στις ελιέςΣυναντήσεις για το ζήτημα, των ζημιών στην ελαιοκαλλιέργεια λόγω των υψηλών θερμοκρασιών είχε ο γ.γ. της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Σε αυτό το πλαίσιο συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Σε δήλωσή του μετά τις συναντήσεις ο κ. Καφαντάρης τόνισε:
“Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, άλλοτε λόγω τιμής και άλλοτε λόγω ασθενειών, που μειώνεται η παραγωγή αλλά και το εισόδημα. Ζήτησα, λοιπόν, από το Υπουργείο και τον ΕΛΓΑ να προβούν σε όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να δοθεί διέξοδο στο πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζει η φετινή παραγωγή και φυσικά να υπάρξει αποζημίωση στους πληττόμενους παραγωγούς. 

Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι κάνουν και θα κάνουν ότι πρέπει ώστε να μην χαθεί ακόμα μία χρονιά. Είναι ήδη γνωστό ότι από τις 21/05/2020, με επιστολή μου, έχω ζητήσει από τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να παρθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις στήριξης των αγροτών.

Δεν πρέπει να είναι ο χαμένος πάντα ο παραγωγός που φυλάει «Θερμοπύλες» στην ύπαιθρο για να στηρίξει τη χώρα μας”.
 
 
 

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Καφαντάρης με Βορίδη - Λυκουρέντζο για τις ζημιές στις ελιές Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:55 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: