ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Καλαμάτας:Στήριξη σε πατατοπαραγωγούς από το Δημοτικό Συμβούλιο


Στήριξη σε πατατοπαραγωγούς από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Τη στήριξή του στους πατατοπαραγωγούς της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο οικονομικής καταστροφής, πρόκειται να εκφράσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας που συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 6 Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι.

Αλλα ενδιαφέροντα θέματα της συνεδρίασης είναι: Η έγκριση συμφωνίας - πλαισίου για το φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων και κοινοχρήστων χώρων δήμου με χρήση του Εναερίου Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. 
 
Η έγκριση κριτηρίων επιλογής ωφελουμένων του προγράμματος σίτισης. Η μη καταβολή τροφείων στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Καλαμάτας. 
 
Οι εγγραφές παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2020 - 2021. 
 
Η τροποποίηση της παραγράφου 11 του άρθρου 5 της υπ’ αριθμ. 543/2010 «Γενική κανονιστική απόφαση για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων» απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η δωρεάν παραχώρηση απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο Φολεγάνδρου από το Δήμο Καλαμάτας.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δήμος Καλαμάτας:Στήριξη σε πατατοπαραγωγούς από το Δημοτικό Συμβούλιο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: