ΥΠΕΝ:Αποκατάσταση αδικιών στους δασικούς χάρτες

Βασική επιδίωξη του υπουργείου είναι η ταχύτατη εξέταση των αντιρρήσεων, που έχουν ήδη κατατεθεί, με την περαιτέρω ενίσχυση με εξειδικευ...


Βασική επιδίωξη του υπουργείου είναι η ταχύτατη εξέταση των αντιρρήσεων, που έχουν ήδη κατατεθεί, με την περαιτέρω ενίσχυση με εξειδικευμένο προσωπικό των αρμόδιων επιτροπών, ενώ τονίστηκε πως θα δοθεί, για ακόμη μία φορά, η δυνατότητα σε όσους ενδιαφερόμενους δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να καταθέσουν τις έγγραφες αντιρρήσεις τους να προβούν, τώρα, στην κατάθεση των σχετικών φακέλων.

Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από τη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα τον νέο περιβαλλοντικό νόμο για τους δασικούς χάρτες που οργάνωσε η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή με καλεσμένο τον γ.γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Αραβώση και τοπικούς φορείς.

Από την εξέλιξη της συζήτησης, κατέστη σαφής η πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου αλλά και της κυβέρνησης να δοθεί μία καθαρή λύση για τις ιδιοκτησίες χιλιάδων αγροτών, να εξαλειφθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, οι αδικίες και να διορθωθούν οι στρεβλώσεις, που δημιουργήθηκαν από το – κατά κοινή ομολογία – ανεπαρκές και αντισυνταγματικό, προηγούμενο, νομικό πλαίσιο.
 
 
eleftheria.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια