ΥΠΑΑΤ: Αύξηση κονδυλίων στα Σχέδια Βελτίωσης

  Το αν θα ισχύσει τελικά παράταση για τις δράσεις 4.1.1 και 4.1.3, σύμφωνα με απόφαση που είχε εκδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα από τ...

 
Το αν θα ισχύσει τελικά παράταση για τις δράσεις 4.1.1 και 4.1.3, σύμφωνα με απόφαση που είχε εκδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα από το Υπουργείο Εσωτερικών και προέβλεπε τη χορήγηση παράτασης για υποβολή αιτήματος ή διοικητικής προσφυγής έως τις 12 Ιουνίου για όλες τις προθεσμίες που σχετίζονται με τη δημόσια διοίκηση συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με εκπροσώπους των Περιφερειών. 

Η πλειονότητα των περιφερειών γνωστοποίησε ότι δεν θα προχωρήσει στην αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας, καθώς έχουν δοθεί ήδη τρεις παρατάσεις. Ωστόσο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση για χορήγηση νέας παράτασης έως τις 12/6.
 
Στη συζήτηση, αρκετοί εκπρόσωποι μεγάλων περιφερειών εξέφρασαν την ανησυχία τους αν οι διαθέσιμοι πόροι που έχουν δεσμευτεί επαρκούν, ώστε να ενταχθούν όλοι όσοι θα δικαιωθούν στις ενστάσεις τους, ή έστω όσοι ξεπερνούν σε μοριοδότηση συναδέλφους τους που σε άλλες περιφέρειες έχουν ενταχθεί, αλλά στη δική τους περιφέρεια «κόπηκαν», γιατί η βάση στην περιοχή τους είναι υψηλότερη.
 
eleftheria.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια