Περιφέρεια Κρήτης : Μηδενική ανοχή στη δακοκτονία

Με σαφείς οδηγίες προς τους παγιδοθέτες του Ηρακλείου για τη φετινή δακοκτονία ότι «τα λάθη φέτος πρέπει να είναι μηδενικά» και ότι «θα ...Με σαφείς οδηγίες προς τους παγιδοθέτες του Ηρακλείου για τη φετινή δακοκτονία ότι «τα λάθη φέτος πρέπει να είναι μηδενικά» και ότι «θα αποδοθούν ευθύνες αν χρειαστεί» τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης έδωσαν τις συντεταγμένες για το πώς θα πρέπει να εξελιχθεί η φετινή θερινή περίοδος.

«Κοινός μας στόχος είναι να πάμε καλά και θεωρώ πως κανείς δεν θέλει το αντίθετο», τόνισε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης απευθυνόμενος στους ανάδοχους εργολάβους των συνεργείων παγιδοθεσίας για τη δακοκτονία της Π.Ε. Ηρακλείου. «Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους του μόχθου, της αγροτιάς, του πρωτογενή τομέα, γιατί πάντα υπάρχουν παράπονα για όλους μας.

 
Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε καλύτερα ακόμα, έχοντας καλή συνεργασία με την Υπηρεσία κι όσους έχουν την ευθύνη για το πρόγραμμα», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης, χαιρετίζοντας τη συνάντηση και ζητώντας να αποδώσουν όλοι τα μέγιστα.

«Θα υπάρχουν έλεγχοι για την αποτελεσματική εφαρμογή της δακοκτονίας σε όλη την Κρήτη», ξεκαθάρισε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα στην τοποθέτησή του. «Θα αποδοθούν ευθύνες αν χρειαστεί», τόνισε χαρακτηριστικά δίνοντας οδηγίες για τη φετινή θερινή περίοδο, ενώ και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου διευκρίνισε πως «τα λάθη φέτος πρέπει να είναι μηδενικά». Μάλιστα ο κ. Συριγωνάκης υπογράμμισε πως η περσινή ζημιά δεν επιτρέπει αστοχίες φέτος.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]