ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δυτική Ελλάδα: Προτάσεις της Περιφέρειας για τους αγρότες


Την αντίθεση του στην διαφαινόμενη πρόταση του Υπουργείου για την αποζημίωση των 4 ευρώ στους κτηνοτρόφους για τις ζημιές που υπέστησαν από την μειωμένη ζήτηση και διάθεση των αμνοεριφίων επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικών θεμάτων Θοδωρής Βασιλόπουλος τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε κτηνοτρόφους και παραγωγούς επαίτες.

Είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο και ασκώντας πιέσεις προς όλους τους αρμοδίους, για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα αλλά και να δημιουργήσουμε συνθήκες ευνοϊκότερες για τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας μας, σημείωσε ο κ Βασιλόπουλος.

Στόχος της Περιφέρειας πρόσθεσε, είναι η οργάνωση και ισχυροποίηση των ομάδων παραγωγών με διάφορα προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να στηριχθούν οι τιμές των αγροτικών προιόντων αλλά και να βρεθούν νέες αγορές προς διάθεση τους».

Μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους αυτούς αλλά και μέσα από την συνεχή ενημέρωση των παραγωγών για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, προγράμματα αλλά και μεθόδους καλλιεργειών.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δυτική Ελλάδα: Προτάσεις της Περιφέρειας για τους αγρότες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: