ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εν αναμονή των αποφάσεων Βορίδη οι κτηνοτρόφοι για την ενίσχυση


Την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει γνωστή η διαδικασία με την οποία θα ενισχυθούν οι αιγοπροβατοτρόφοι, όπως δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, καθιστώντας σαφές ότι τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού θα τα κρατάει για το μέλλον, καθώς η επιδημία δεν έχει τελειώσει. 
 
Πρώτη επιλογή του υπουργείου, δήλωσε απερίφραστα ο κ. Βορίδης, είναι να αξιοποιούνται ευρωπαϊκά χρήματα για την ενίσχυση των παραγωγών και να κρατάει τα ποσά του κρατικού προϋπολογισμού για το μέλλον, καθώς «η πανδημία δεν έχει τελειώσει, οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας δεν έχουν τελειώσει και επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί, φειδωλοί, μετρημένοι με στοχευμένη χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων και του προϋπολογισμού για να είμαστε αποτελεσματικοί στη στήριξη». 
 
Χαρακτήρισε μάλιστα τη στρατηγική που ακολουθεί το υπουργείο ως το «μοναδικό βιώσιμο σχέδιο προκειμένου να στηρίζουμε τους παραγωγούς μας».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Εν αναμονή των αποφάσεων Βορίδη οι κτηνοτρόφοι για την ενίσχυση Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: