ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο για τα προβλήματα με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ λόγω παγετού


Η άδικη, όπως την χαρακτηρίζουν οι αγρότες του Αμυνταίου, θέση του Προϊσταμένου του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας και η αμφισβήτηση όλων των ανοιξιάτικων παγετών, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, μετά από πρόσκληση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Γιάννη Κιοσέ, και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Άμπα.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της ρύθμισης οφειλών των παραγωγών προς τη ΔΕΗ, όπως επίσης, και το θέμα του υπέρογκου τιμήματος ως ενοικίου για τις παραλίμνιες εκτάσεις της Βεγορίτιδας σε Φαράγγι, Μανιάκι, Βεγόρα από την ΕΤ.Α.Δ.

Τα κτηνοτροφικά θέματα και προβλήματα ανέπτυξε ο εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΑ Αμυνταίου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος «οι Αντιπεριφερειεάρχες συμφώνησαν ότι θα στηρίξουν όλα τα θέματα των αγροτών και σε επίπεδο Περιφέρειας, αλλά και σε Κεντρικό, όπου χρειαστεί και ειδικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε ότι έχει ελέγξει τις θερμοκρασίες για το επίμαχο διάστημα και ότι έως τις 16 Απριλίου είχαμε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για μεγάλα διαστήματα της μέρας και της νύχτας».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο για τα προβλήματα με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ λόγω παγετού Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: