ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕΛ :Προκλητική τηλεδιάσκεψη Βορίδη σε κομματικό μαντρίΣε κλειστό και ελεγχόμενο κύκλο στις 12 Μαΐου 2020 είχε τηλεδιάσκεψη ο Υπουργός ΥΠΑΑΤ Μάκης Βορίδης με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων ΠΕΚ και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας ΣΕΚ σχετικά με την οικονομική στήριξη των κτηνοτρόφων λόγω κορονοϊού. 

 
Το Αγροτικό και κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλλάδας ΑΚΚΕΛ πληροφορήθηκε ότι ο κ. Βορίδης αρνήθηκε στην ΠΕΚ την παρουσία 2 αντιπροέδρων οι οποίοι δε έχουν κομματική ταυτότητα όπως έχει ο πρόεδρος της ΠΕΚ. Απαιτούμε ολόκληρη η τηλεδιάσκεψη να προβληθεί στην σελίδα του ΥΠΑΑΤ και να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος τι ακριβώς ειπώθηκε και σε τι συμφώνησαν οι δήθεν εκπρόσωποι του.

Προσχηματικές τηλεδιασκέψεις και κλεισμένων των θυρών σε κλειστό κομματικό μαντρί, μυστικοπάθεια, ύποπτοι αποκλεισμοί και κομματικοί εναγκαλισμοί μάς θυμίζουν εποχές των οποίων ο κύριος Βορίδης αναπολεί ως γραμματέας νεολαίας της ΕΠΕΝ. Απαιτούμε να δοθεί στην δημοσιότητα η τηλεδιάσκεψη αυτούσια, χωρίς καμία περικοπή. 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΚΚΕΛ :Προκλητική τηλεδιάσκεψη Βορίδη σε κομματικό μαντρί Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: