ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Έρχεται η πρόσκληση για το κομφούζιο με ενισχύσεις έως 62,7 ευρώ το στρέμμα

 


Να τελειώσουν οι αιτήσεις ΟΣΔΕ περιμένει το ΥΠΑΑΤ προκειμένου να ανοίξει το πληροφοριακό σύστημα και να πραγματοποιηθούν οι αιτήσεις στο «Κομφούζιο», οι οποίες θα βασιστούν στα στοιχεία καλλιέργειας που έχουν δηλώσει φέτος οι ενδιαφερόμενοι. 
 
Ουσιαστικά αναμένεται να δημοσιευθεί η 3η πρόσκληση ενδιαφέροντος για αιτήσεις αγροτών στο Μέτρο 10.1.8 «Κομφούζιο» που επιδοτεί την εγκατάσταση φερομονικών παγίδων και ατμιστήρων σε διάφορες καλλιέργειες για την αντιμετώπιση των λεπιδόπτερων. 
 
Να σημειωθεί εδώ πως θα είναι επιλέξιμες προς ενίσχυση οι δαπάνες που έχουν ήδη γίνει για τις σχετικές τοποθετήσεις παγίδων και ατμιστήρων φέτος πριν την πρόσκληση. 
 
Επιλέξιμες στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης της δράσης είναι οι καλλιέργειες ροδακινιάς νεκταρινιάς, βερικοκιάς, μηλιάς, αχλαδιάς, κυδωνιάς και για πρώτη φορά οι καλλιέργειες δαμασκηνιάς και αμπέλου (οινοποιήσιμο, επιτραπέζιο και σταφίδα).

Αγροτικές Ειδήσεις
eleftheria.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Έρχεται η πρόσκληση για το κομφούζιο με ενισχύσεις έως 62,7 ευρώ το στρέμμα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:12 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: