ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Λύση στο πρόβλημα με το αφορολόγητο σε συνταξιούχους αγρότες με παρέμβαση Βασίλη Κόκκαλη


"HTAN AΔΙΚΙΑ..."
Λύση στο πρόβλημα με το αφορολόγητο σε συνταξιούχους αγρότες με παρέμβαση Κόκκαλη

Στη διευθέτηση των τεχνικών ζητημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται το αφορολόγητο των 8.500 ευρώ σε συνταξιούχους αγρότες, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών μετά από παρέμβαση του αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Λάρισας κ. Βασίλη Κόκκαλη.

Η παρέμβαση του Λαρισαίου πολιτικού στο υπουργείο έγινε μετά από καταγγελίες συνταξιούχων αγροτών, πως δεν τους αναγνωρίζεται το αφορολόγητο των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά κατατάσσονται σε κατηγορία ελεύθερων επαγγελματιών.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης σημείωσε πως «είμαστε ικανοποιημένοι που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έδειξε ευήκοα ώτα και ήρε την αδικία που υπήρχε σε μερίδα συνταξιούχων αγροτών στην περιοχή του νομού Λάρισας. Παραμένουμε στο πλευρό της κοινωνίας δίνοντας καθημερινά τον αγώνα για την προώθηση δίκαιων αιτημάτων».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Λύση στο πρόβλημα με το αφορολόγητο σε συνταξιούχους αγρότες με παρέμβαση Βασίλη Κόκκαλη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: