ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μ. Βολουδάκης: Ζητάμε την αύξηση των ψεκασμών για τη δακοκτονίαΣτην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να αυξηθούν οι πιστώσεις για την δακοκτονία αλλά και στο αίτημα επίσπευσης της διαδικασίας εκτίμησης και αποζημίωσης των ζημιών από τον καύσωνα του Μαΐου και το ζήτημα των ζημιών που υπέστησαν οι κτηνοτρόφοι από την πανδημία, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης.

Σε ότι αφορά την κατάργηση στην αντικατάταση του φαρμάκου καταπολέμησης του δάκου με πιο αποτελεσματικό, ο κ. Βολουδάκης ευχαρίστησε την Αργυρώ Καλαΐτζάκη του Ινστιτούτου Υποτροπικών και Ελιάς η οποία τον ενημέρωσε για τον κίνδυνο από τη χρήση αυτού του φαρμάκου.

«Τόνισα ότι πρέπει να αυξηθούν οι πιστώσεις για την δακοκτονία και να επικαιροποιηθούν οι οδηγίες προς τις Περιφέρειες. Αναγνώρισα βέβαια ότι ο Υπουργός έχει ήδη διασφαλίσει 2,000,000 € ως πρόσθετη ενίσχυση για το σχετικό προϋπολογισμό της Περιφέρειας. 
 
Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι η Κρήτη έχει και έμμεσα ενισχυθεί περαιτέρω καθώς παρέχονται στην Περιφέρεια φάρμακα τελευταίας τεχνολογίας», ανέφερε ο κ. Βολουδάκης ο οποίος τόνισε ότι θα επιμείνει για διασφάλιση πιστώσεων για 1-2 πρόσθετους ψεκασμούς στις αρχές του φθινοπώρου αν οι ειδικοί κρίνουν ότι χρειάζεται. 
 
Ο κ. Βολουδάκης μίλησε για την πανδημία, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκατάσταση της οικονομίας, αλλά και για την Τουρκία, δηλώνοντας ρητά ότι η κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτη σε ότι αφορά τα ζητήματα της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μ. Βολουδάκης: Ζητάμε την αύξηση των ψεκασμών για τη δακοκτονία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: