ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου: Να αλλάξει ο Κανονισμός του ΕΛΓΑ

 

Σε ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου επισημαίνονται τα εξής:
«Με αφορμή την τρίτη κατά σειρά καταστροφή από πυρκαγιά των σταβλικών εγκαταστάσεων και τον θάνατο 320 προβάτων του κτηνοτρόφου Γ.Γ. στα Δελέρια προκύπτει άμεσα η ανάγκη για αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να μην μένουν ακάλυπτοι, αλλά να αποζημιώνονται από τέτοιες καταστροφές οι κτηνοτρόφοι, έτσι ώστε να μπορέσουν να ορθοποδήσουν ξανά και να συνεχίσουν την παραγωγική διαδικασία.

Τα ανέξοδα λόγια συμπάθειας που ακούμε από διάφορες πλευρές, όπως από την δημοτική αρχή του Τυρνάβου και από τους κυβερνητικούς βουλευτές, είναι υποκριτικά, δεν μπαίνουν στην ουσία του ζητήματος και ούτε δίνουν ουσιαστική λύση στο πρόβλημα.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου συμπαραστέκεται στον συνάδελφο κτηνοτρόφο και απαιτεί την άμεση αποζημίωσή του από τον ΕΛΓΑ (του ζωϊκού κεφαλαίου και των σταβλικών εγκαταστάσεων) στο 100%. Τέλος, θεωρούμε απαράδεκτη την τοποθέτηση του ΕΛΓΑ ο οποίος αναφέρει ως προϋπόθεση για την αποζημίωση των σταβλικών εγκαταστάσεων την επέκταση της πυρκαγιάς και σε παρακείμενη έκταση 500 στρεμμάτων».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου: Να αλλάξει ο Κανονισμός του ΕΛΓΑ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: