ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βιολογική γεωργία: Πιστώνεται η ενίσχυση στους δικαιούχουςΤην πληρωμή ενισχύσεων βιολογικής γεωργίας επίσπευσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης λόγω της κρίσης του κορονοϊού. 
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Βορίδης με γνώμονα την παροχή ρευστότητας στους παραγωγούς και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού προχώρησε στην επίσπευση των πληρωμών του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», επιτυγχάνοντας την καταβολή των ενισχύσεων προς τους δικαιούχους δύο περίπου εβδομάδες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι. Αναλυτικά, το ποσό που διατίθεται για τη φυτική παραγωγή ανέρχεται σε 21.688.887,44 ευρώ και για τη ζωική παραγωγή σε 14.821.849,12 ευρώ.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και σήμερα το Υπουργείο έχει καταβάλει συνολικά στους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων το ποσό των 113.868.804,54 ευρώ. Η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων ξεκίνησε σταδιακά την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Ιουνίου.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Βιολογική γεωργία: Πιστώνεται η ενίσχυση στους δικαιούχους Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:14 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: