ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

"Διαμόρφωση κοινής πρότασης'' για την αντιστοίχιση των πτυχίων Τ.Ε.Ι. με τους τίτλους σπουδών των νέων Πανεπιστημίων
Στις 7/5/2020 υλοποιήθηκε η 1η εξ αποστάσεως Πανελλαδική Συνέλευση με θέμα την "Διαμόρφωση κοινής πρότασης για την αντιστοίχιση των πτυχίων Τ.Ε.Ι. με τους τίτλους σπουδών των νέων Πανεπιστημίων". 
Στην εν λόγω συνέλευση οι συμμετέχοντες ήταν το Περιφερειακό Τμήμα Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. Κρήτης, το Νομαρχιακό Τμήμα Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Αποφοίτων Τεχνολόγων Μηχανικών Οχημάτων, ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας και ο Σύλλογος Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας & Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

Στη συνέχεια, στις 24/5/2020 και 13/6/2020 δημοσιεύτηκαν δυο δελτία τύπου που υπεγράφησαν από το Περιφερειακό Τμήμα Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. Κρήτης, το Νομαρχιακό Τμήμα Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ηρακλείου, τον Σύλλογο Αποφοίτων Τεχνολόγων Μηχανικών Οχημάτων και τον Σύλλογο Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στις 28/6/2020 (8.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η 2η εξ αποστάσεως Πανελλαδική Συνέλευση με την ίδια θεματική προς συζήτηση.
 Ένωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
"Διαμόρφωση κοινής πρότασης'' για την αντιστοίχιση των πτυχίων Τ.Ε.Ι. με τους τίτλους σπουδών των νέων Πανεπιστημίων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: