ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στέλλα Μπίζιου(ΝΔ): «Η κυβέρνηση προστατεύει τον ‘‘λευκό χρυσό’’ της χώρας μας»


«Η απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη να προχωρήσει στην υπογραφή του πληρεξούσιου, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προσφυγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της Δανίας για παραβίαση του κανονισμού ΠΟΠ στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησής μας να προστατεύσει πανευρωπαϊκά και διεθνώς τα συμφέροντα του αγροδιατροφικού μας τομέα. Περιττό να επισημάνω πόσο κρίσιμη είναι η ενέργεια αυτή για τη στήριξη του κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας».
 
 
Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση του κ. Βορίδη να ενεργοποιήσει τις σχετικές διαδικασίες με στόχο την προστασία της φέτας και των Ελλήνων παραγωγών φέτας.

«Μετά τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας έρχεται μια ακόμα ενέργεια που έχει ως στόχο την προστασία του «λευκού χρυσού» της πατρίδας μας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεσμεύτηκε προεκλογικά για την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα σε πρωταγωνιστή της οικονομίας και τη δέσμευση αυτή τηρεί στο ακέραιο. Όσοι αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό, σήμερα αισθανόμαστε διπλά ικανοποιημένοι.

Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ηχηρό: κανείς δεν μπορεί να οικειοποιηθεί την ονομασία ΠΟΠ της Φέτας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σφετεριστεί τον αγώνα των Ελλήνων κτηνοτρόφων», καταλήγει στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Στέλλα Μπίζιου(ΝΔ): «Η κυβέρνηση προστατεύει τον ‘‘λευκό χρυσό’’ της χώρας μας» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: