ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κυριαρχεί στις Ευρωπαϊκές αγορές το Ηλειακό καρπούζι – Χρειάζεται Ομάδα Παραγωγών!


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την δημιουργία Ομάδας Παραγωγών καρπουζιού στην Ηλεία με την σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης διεκδικώντας παράλληλα και Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη για το προιόν μας που κυριαρχεί στις Ευρωπαικές αγορές. Έπειτα και από την συνάντηση που είχε στο γραφείο του με καρπουζοπαραγωγούς του κάμπου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος πρόκειται να προχωρήσει σύντομα σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα. 
 
Σκοπός των ανακοινώσεων του Αντιπεριφερειάρχη είναι να κινητοποιήσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής με αφορμή και τα συντριπτικά στοιχεία που καταγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των εξαγωγών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όπου το 80% της παραγωγής καρπουζιού στην χώρα έχει αφετηρία την Ηλεία. Ο κ Βασιλόπουλος στην συνάντηση που είχε με τους καρπουζοπαραγωγούς σχολίασε με έμφαση για μια ακόμα φορά ότι: 
 
« Η Ηλεία αποτελεί το πλέον παραγωγικό κέντρο του καρπουζιού στην Ευρώπη και την Μεσόγειο. Θα δημιουργήσουμε ένα δυναμικό πλαίσιο οργάνωσης με ομάδα παραγωγών και δυναμική συμμετοχή από την Ηλεία διεκδικώντας παράλληλα Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη.»
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κυριαρχεί στις Ευρωπαϊκές αγορές το Ηλειακό καρπούζι – Χρειάζεται Ομάδα Παραγωγών! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: