ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η Στ. Μπίζιου για την ενίσχυση του ΕΛΓΑ και την αποπληρωμή των ζημιών του 2019«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης αποφάσισαν να ενισχυθεί ο ΕΛΓΑ με 35 εκατ. ευρώ, μετά από εισήγηση του υπουργού ΥΠΑΑΤ κ. Μ. Βορίδη και του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Αν. Λυκουρέντζου. Η κρατική αυτή χρηματοδότηση – πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια – δίνει τη δυνατότητα στον ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε άμεσες αποπληρωμές για τις ζημιές που έγιναν το 2019 (υπόλοιπο 35%)».

Αυτά τονίζει σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στ. Μπίζιου, η οποία κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις ζημιές που προκάλεσε το χαλάζι των προηγούμενων ημερών στις καλλιέργειες του δήμου Κιλελέρ. 
 
«Θα πρέπει να γίνουν άμεσες εκτιμήσεις, έτσι ώστε οι παραγωγοί να αποζημιωθούν γρήγορα», σημειώνει η Λαρισαία βουλευτής, η οποία καταλήγει στη δήλωσή της λέγοντας πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, έχουν αποδείξει τη στήριξή τους στον Έλληνα γεωργό και κτηνοτρόφο. Συνεχίζουμε το έργο μας με στόχο την αναγέννηση της υπαίθρου».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η Στ. Μπίζιου για την ενίσχυση του ΕΛΓΑ και την αποπληρωμή των ζημιών του 2019 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: