ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το 6ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς 11 & 12 Ιουλίου στην Καλαμάτα


Το 6ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Επιτραπέζιας Ελιάς πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στην Καλαμάτα, στο συνεδριακό κέντρο του “Ελίτ”, με πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Το πρόγραμμα προβλέπει:

- Το Σάββατο

Στις 6.30 μ.μ. έναρξη του φεστιβάλ από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας Μιχάλη Αντωνόπουλο.

Στις 6.45 μ.μ. χαιρετισμούς.

Στις 7 μ.μ. εισήγηση από τον Βασίλη Δημόπουλο, διευθυντή Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας, αναπληρωτή καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με θέμα “Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του Kalamata Olive Oil Awards 2020 από το αναγνωρισμένο πάνελ του ΤΕΙ Καλαμάτας”.

Στις 7.15 μ.μ. εισήγηση από τον Παύλο Νησιανάκη, DVM, χημικό Msc “Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών ΑΕ”, με θέμα “Υπολείμματα φυτοφαρμάκων και βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ελιές και ελαιόλαδα στην Ελλάδα”.

Στις 7.30 μ.μ. εισήγηση από τον Γιάννη Κυριακόπουλο, διευθυντή Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας, γεωπόνο.

Στις 7.45 μ.μ. εισήγηση από τον Αντώνη Παρασκευόπουλο, διευθυντή Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, γεωπόνο.

Στις 8.15 μ.μ. απονομή βραβείων και βράβευση τιμώμενων προσώπων.

- Την Κυριακή

Στις 11 π.μ., εισήγηση από τον Στάθη Αναστασόπουλο, αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, με θέμα “Kλιματική αλλαγή και ελαιοκαλλιέργεια. Αναβάθμιση αρδευτικών υποδομών της Π.Ε. Μεσσηνίας”.

Στις 11.30 π.μ. εισήγηση από τον Γεώργιο Ζακυνθινό, καθηγητή Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Πελοποννήσου, με θέμα “Ορυκτέλαια: Η επιμόλυνση του ελαιολάδου μας απειλεί την ποιότητα και αμφισβήτηση της υγιεινής του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου”.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Το 6ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς 11 & 12 Ιουλίου στην Καλαμάτα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: