ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε Ροδίτη παραγωγό το χρυσό μετάλλιο του «Athena International Olive Oil Competition 2020»


Ροδίτης παραγωγός λαδιού απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στον 5ο διεθνή διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition 2020». Πρόκειτυαι για τον Αλέξανδρο Πασάλη που επιβεβαίωσε με την παρουσία του και το έπαθλο την εξαιρετική ποιότητα του λαδιού της Ρόδου.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαιου «παρά τις προσπάθειες που έγιναν για υποβάθμιση της ποιότητας της φετινής παραγωγής λαδιού, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους που έδειχναν ότι η παραγωγή ήταν εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, αντέκρουσε τις ψευδείς φήμες που κάποιοι έντεχνα διοχέτευαν, για τους δικούς τους λόγους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης δηλώνει πως «ως Περιφέρεια είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα μας, τα οποία προσπαθούμε να στηρίξουμε και να προβάλουμε με κάθε τρόπο. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τιμή και ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας, προσθέτοντας αξία τόσο στα τοπικά προϊόντα, όσο και σε εσάς ως παραγωγούς και τυποποιητές. Ειδικά σε ένα προϊόν όπως είναι το λάδι της Ρόδου, το οποίο κάποιοι επιχείρησαν να πλήξουν ως προς την ποιότητά του το τελευταίο διάστημα και η διάκριση αυτή έρχεται ως ηχηρή απάντηση.

Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός της μεγάλης σας προσπάθειας στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και που διακρίσεις σαν κι αυτές, δίνουν μία πνοή αισιοδοξίας για τον τόπο μας»
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Σε Ροδίτη παραγωγό το χρυσό μετάλλιο του «Athena International Olive Oil Competition 2020» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: