ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πανεπιστημίου όπως… Μαϊάμι: Στολίστηκε με φοίνικες για τον Μεγάλο Περίπατο


Στον πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας τοποθετήθηκαν μεγάλες ζαρντινιέρες με φοίνικες, οι οποίοι συγκέντρωσαν τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών.

Νέα πνοή έδωσαν στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας οι φοίνικες που τοποθετήθηκαν, στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται για τον «Μεγάλο Περίπατο των Αθηνών».

Από το πρωί, στον πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας τοποθετήθηκαν μεγάλες ζαρντινιέρες με φοίνικες, οι οποίοι συγκέντρωσαν τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών.

Η εικόνα της Πανεπιστημίου έχει ήδη αλλάξει από τις 14 Ιουνίου, με τη δημιουργία ενός ασφαλούς και σύγχρονου ποδηλατόδρομου μήκους 900 μέτρων, ο οποίος καλύπτει μία από τις υφιστάμενες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παράλληλα, διαμορφώνεται ένας πεζόδρομος, που καλύπτει δύο από τις υφιστάμενες λωρίδες κυκλοφορίας, μήκους 900 μέτρων και συνολικής έκτασης 7.000 τ.μ.

Δημιουργείται, ακόμη, μία λωρίδα αποκλειστικής χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε μία από τις υφιστάμενες λωρίδες, στόχος της οποίας είναι να μειώσει σημαντικά το χρόνο της διαδρομής των Μέσων, να αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων τους και να μειώσει τον αριθμό των επιβατών ανά δρομολόγιο.

Πάντως, αρκετά είναι και τα παράπονα για τις παρεμβάσεις του Μεγάλου Περιπάτου, καθώς έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης. 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πανεπιστημίου όπως… Μαϊάμι: Στολίστηκε με φοίνικες για τον Μεγάλο Περίπατο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: