ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θ. Λεονταρίδης (ΝΔ): Επαναλειτουργεί η Σχολή Κρεοπωλών στις Σέρρες

 
Μετά από παύση πέντε ετών, επαναλειτουργεί στις Σέρρες η Σχολή Κρεοπωλών. Το «πράσινο φως» δόθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στο βουλευτή Σερρών Θεόφιλο Λεονταρίδη στην πρόσφατη συνάντησή τους, στις 2 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας οργανώθηκε ο τρόπος και οι λεπτομέρειες λειτουργίας της σύμφωνα και με τον νέο νόμο που ψηφίσθηκε πρόσφατα.

«Η ίδρυση της σχολής κρίθηκε αναγκαία λόγω του αυξημένου αριθμού των υποψηφίων κρεοπωλών και εκδοροσφαγέων και της αδυναμίας εξυπηρέτησής τους μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τη Σχολή της Θεσσαλονίκης. Με τον τρόπο αυτό, μειώσαμε σημαντικά τον χρόνο αναμονής των ενδιαφερομένων, ο οποίος ήταν -και είναι- μεγάλος -πάνω από δύο χρόνια- δεδομένης της αυξημένης ζήτησης για το επάγγελμα του κρεοπώλη» δήλωσε ο κ.Λεονταρίδης. 
 
Σύμφωνα με τον Σερραίο βουλευτή, το επόμενο διάστημα αναμένεται συνεργασία του αρμόδιου Υπουργείου με την κτηνιατρική Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Σερρών προκειμένου να σχεδιασθεί το πρόγραμμα λειτουργίας και να καθοριστεί το προσωπικό που θα αναλάβει την εκπαίδευση των υποψηφίων κρεοπωλών .
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Θ. Λεονταρίδης (ΝΔ): Επαναλειτουργεί η Σχολή Κρεοπωλών στις Σέρρες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: