ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Χρ.Κέλλας(ΝΔ):Έμπρακτη στήριξη στο εισόδημα των κτηνοτρόφων - Δρομολογούνται οι αποζημιώσεις για κορωνοϊό & καταρροϊκόΤην ικανοποίησή του για την επίσπευση των διαδικασιών αποζημίωσης των κτηνοτρόφων, τόσο για την απώλεια εισοδήματος που υπέστησαν από τον κορονοϊό, ιδιαίτερα την περίοδο του Πάσχα, όσο και για την απώλεια ζωικού κεφαλαίου από τον καταρροϊκό πυρετό το 2014, εκφράζει ο αν. Γραμματέας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαρισαίος πολιτικός κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπ. ΑΑΤ στη Βουλή, είχε ζητήσει από τον Υπουργό Μάκη Βορίδη χρονοδιάγραμμα πληρωμών των κτηνοτρόφων, λαμβάνοντας την απάντηση ότι “για τον καταρροϊκό εκκρεμεί η υπογραφή του, ενώ για την απώλεια εισοδήματος από τον κορονοιό αναμένεται η έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή”.Την Παρασκευή, λοιπόν, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. ΑΑΤ, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε από τα ευρωπαϊκά όργανα το ελληνικό αίτημα για καταβολή αποζημιώσεων στους Έλληνες κτηνοτρόφους, λόγω της οικονομικής ζημίας που υπέστησαν από την πανδημία.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ καθημερινά αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα των ανθρώπων που συνεχίζουν να μάχονται για να κρατήσουν ζωντανή την ύπαιθρο και να μας προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα» δήλωσε ο κ. Κέλλας.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Χρ.Κέλλας(ΝΔ):Έμπρακτη στήριξη στο εισόδημα των κτηνοτρόφων - Δρομολογούνται οι αποζημιώσεις για κορωνοϊό & καταρροϊκό Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: