ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Με τα μεγάλα λόγια δεν ποτίζονται οι καλλιέργειες


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παλαμά Αριστοτέλης Πολυγένης, Βασίλης Μητράκος και ο Γιώργος Χαλβατζάρας, μέλος του τοπικού συμβουλίου Παλαμά, με κοινή τους ανακοίνωση καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή, τη μείζονα μειοψηφία και όλους τους συνυπεύθυνους φορείς, για την απαράδεκτη, όπως υποστηρίζουν, κατάσταση που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να εξασφαλισθεί η άρδευση των αγροτικών εκτάσεων του Παλαμά.
 
 
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: 
“Στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε θέσει επανειλημμένα τη θέση μας για την κατασκευή μόνιμων θυροφραγμάτων. Επίσης έχουμε καλέσει την εκάστοτε δημοτική αρχή να διεκδικήσει πόρους από την κυβέρνηση για την υλοποίηση σημαντικών και ουσιαστικών έργων άρδευσης στο Δήμο Παλαμά. 
Έτσι για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η πολλή μεγάλη σημασία που έχει το αίτημα της παράταξής μας και του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, για την ολοκλήρωση του έργου μερικής μεταφοράς νερών από τον άνω ρου του Αχελώου. 
Απέναντι στα ζητήματα αυτά φέρουν σημαντική ευθύνη οι κυβερνήσεις με τον αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης που ακολουθεί η χώρα μας διαχρονικά και οι δημοτικές αρχές, εκπρόσωποι των οποίων μάλιστα επιδίδονται σε «κοκορομαχίες» ή χύνουν «κροκοδείλια δάκρυα».Ωστόσο όμως δεν έπραξαν και δεν πράττουν τίποτα για την αντιμετώπιση του αρδευτικού ζητήματος της περιοχής. Άραγε θα ποτιστούν φέτος οι καλλιέργειες; Ζητάμε άμεση απάντηση και συγκεκριμένους χειρισμούς που θα δώσουν λύση στο πρόβλημα”.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Με τα μεγάλα λόγια δεν ποτίζονται οι καλλιέργειες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: